5 eenvoudige feiten over Antifouling beschreven

Met een zeilboot ofwel plezierjacht kun jouw heerlijk genieten betreffende een milieu. Let voor dit onderhouden met jouw boot op de impact op het milieu.

Wilt je het liever aanbesteden? Het schoonmaken over het onderwaterschip via ons professional kost ongeveer €35,- ieder half uur.

3 Is ons andere laag wel nodig? Bezoek na afloop over dit vaarseizoen of dit benodigd is om ons nieuwe laag antifouling aan te leveren.

Daar zijn een aflopen tijd ons zoveel andere middelen ontwikkeld zoals ultrasone antifouling (waarbij geluidsgolven ervoor wensen dat daar geen aangroei mag opkomen) en chitosan, ons gezonde stof die uit een resten aangaande schaaldieren is gehaald en die bacteriën en schimmels doodt. Een effectiviteit aangaande deze middelen is op het ogenblik getest.

Grofweg bestaan daar een paar soorten antifouling: een harde antifouling en een zachte antifouling. De harde antifouling kan zo glad zijn, dat micro-organismen daar bijna niet grip op beschikken over: een zogenoemde non stick antifouling

Vraag kosteloos en vrijblijvend een prijsopgave met en krijg meteen een offerte van ons over een voor ons aangesloten specialisten. We garanderen capaciteit tegen ons vriendelijke verkoopprijs.

Hempel’s Mille Xtra is ons echt presterende zelfslijpende antifouling die ons uitstekende bescherming heeft voor dit gehele seizoen. Ons...

Het vaarseizoen staat wegens een deur. Volg hieronder stapsgewijs op welke manier jouw antifouling aanbrengt op jouw boot. Een stoffen in antifouling bestaan risicovol wegens een huid.

Wanneer u antifouling wilt aankopen dien u er rekening mee houden dat er 2 meerdere soorten antifouling zijn. 

Een harde laag kun jouw polijsten en helemaal glad schuren. Vooral voor snelle boten is dit een groot pluspunt! Tevens blijft deze coating juist tussen pluizige omstandigheid. Staat de boot dus geregeld droog in ons service? Vervolgens kan zijn harde antifouling coating een selectie.

Maandelijks houden wij jouw op de hoogte over een nieuwste producten, interessante evenementen, waardevolle adviezen en voordeligste koopjes.

Harde antifouling in heldere kleurcombinaties voor gebruik op zoet en website brak/zout mineraalwater. Bestemd voor zeil- en motorboten. Heldere tinten voor een...

Het is over vitaal belang teneinde de boot of schip te beschermen betreffende antifouling. Het helpt teneinde aangroei zodra wieren, schelpdieren en slijm te tegengaan. Een aangroei zorgt voor meer weerstand gedurende het varen, hierdoor verbruikt u dan ook verdere brandstof.

Vanwege schepen die harder varen dan 25 knopen, getrailerd worden of schepen welke dor vallen kan zijn harde antifouling oudste keuze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *